Rozchod

pridal kara 7.8.2018 o 20:53


Kourtney Kardashian je opäť slobodná.

V októbri 2016, zatiaľ čo Kim Kardashian okrádali v apartmáne v Paríži, tancovala Kourtney v klube v tom istom meste. V tú noc spoznala dnes 25 ročného modela Younesa Bendjimu a začali si spolu v podstate okamžite. Že im to nevydrží navždy nám bolo jasné asi všetkým – po tom, ako nedávno vyjadril nesúhlas s jej vyzliekaním sa na Instagrame, bolo jasné, že sa to už blíži. Na zárobkovú činnosť si predsa žiadna Kardashianka siahať nenechá.

Bodka za ich vzťahom je paradoxne podobná ako kedysi tá za vzťahom so Scottom – fotky z dovolenky s inou ženou. Younes je momentálne v Mexiku s kamarátmi, kde mal celkom blízko k rádoby modelke Jordan Ozume, ktorá zohrievala posteľ aj Tygovi po rozchode s Kylie. Zdroj pre E!News povedal: „Kourtney a Younes sa hádali, odkedy sa vrátili naspäť z ich dovolenky v Taliansku spolu vôbec nevychádzali. Rozhodli sa ísť na chvíľku od seba, čo nakoniec viedlo k rozchodu. Kourtney je rozrušená, ale snaží sa sústrediť sa na iné veci a ostať zaneprázdnená. Neplánuje na to upriamovať pozornosť verejne a chce, aby to rýchlo prehrmelo. Rozrušuje ju to. Posledný mesiac boli raz hore, raz dole. Bola veľká šanca, že sa k sebe opäť vrátia, keďže sa to snažili vyriešiť, ale teraz, ako vyšli tie fotky, je medzi nimi definitívny koniec.“ Poďme uzatvárať stávky, koľko potrvá, kým Scott kopne do zadku Sofiu a pribehne naspäť za Kourt ako poslušný psíček. Dávam mu dva mesiace.

bejvávalo







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk