Sexica a sexoš na dnes

pridal Lilinka 7.8.2018 o 19:40


Jason Statham a Rosie Huntington-Whiteley na premiére.

Treba uznať, sú naozaj sexy párik. V prvom rade (už navždy kuriér) Jason, ktorý mi vtlačil do hlavy predstavu, že keď mi tu na Slovensku doručia na žltom aute balík, vystúpi z auta sexoš ako on, spotený presne tak akurát a so sexy výrazom mi ho odovzdá. Realita je však iná a okrem toho potu sa nič zaujímavé nekoná a ten pot som nemyslela v dobrom slova zmysle. V druhom rade sexy modelka Rosie, ktorá nahradila Megan v Transformeroch. Všade, kde sa objavia, sa to rozžiari sexappealom. Najnovšie sa tak stalo aj v Los Angeles na premiére filmu The Meg alias Hrozba z hlbín, kde si nezahrala Rosie, ako by sme predpokladali, lebo filmy, kde žraloky žerú modelky, sú veľmi obľúbené, a naša celulitída poskočí šťastím vždy, keď vo filme žralok nejakú zožerie, ale zahral si v ňom Jason, ktorý bol kedysi profesionálnym plavcom a súťažil aj na olympiáde v skokoch do vody, čiže na jeho telo vo vode sa bude dobre pozerať. Hoci sa už tomuto športu profesionálne nevenuje, vďaka akčným filmovým postavám, ktoré hrá, vyzerá dobre a film si pozriem. Možno tam ten žralok zožerie aspoň Ruby Rose, aj keď z nej sa veľmi nenaje, hoci už nejaké to deko pribrala.

Jason prišiel podporiť aj dobrý kamarát z filmu The Expendables Sylvester Stallone, ktorý je okrem Jasona dobrý kamarát aj s botoxom.

Herci z filmu The Meg/Hrozba z hlbín.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk