Demi už prepustili z nemocnice

pridal WonderWoman 8.8.2018 o 21:37


A šla rovno na odvykačku.

Pred dvoma týždňami skončila Demi Lovato v nemocnici pre podozrenie z predávkovania heroínom. Jej stav sa najprv rýchlo stabilizoval, ale po týždni hospitalizácie sa objavili zdravotné problémy s nevoľnosťou a horúčkou. Ono to určite nie je sranda, predávkovať sa tvrdou drogou, ale kľudne to mohli byť aj abstinenčné príznaky, ktovie. Nevieme totiž, ako dlho a čo vlastne Demi užívala.

V sobotu však Demi konečne prepustili z nemocnice a ja som čakala, či sa objavia nejaké nové infošky. Avšak okrem toho, že Demi šla rovno z nemonice na odvykačku, sme sa nedozvedeli nič nové. Odletela súkromným lietadlom do prestížnej kliniky a predpokladá sa, že tam pobudne minimálne najbližších 30 dní. Ešte predtým samozrejme stihla napísať pár pekných slov na svoj Instagram, kde sa poďakovala Bohu za záchranu jej života a fanúšikom za podporu a samozrejme rodine a priateľom za to, že pri nej stáli. Jej bývalého frajera Wilmera Valderramu nespomenula, hoci ju navštevoval veľmi často. Snáď nepatrí do kategórie toxických ľudí, ktorých ju chcú jej manažéri zbaviť, aby sa po návrate z liečenia opäť nedostala na zlé chodníčky.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk