Jaden Smith nie je človek!

pridal kara 8.8.2018 o 21:00


Tak ho láskavo neurážajte tým, že ho k ľuďom zaradíte.

Priznávam sa, toto podozrenie mám už dlhší čas. Stačilo mi prekladať zopár rozhovorov s ním a prišla som velice rýchlo na to, že sem asi spadol z inej planéty. Jaden ale okrem poskytovania bizarných rozhovor rád bizarné veci aj tvítuje, a tak sa ho rozhodli v Huffington Poste osloviť, aby prišiel niektoré zo svojich tvítov vysvetliť. Ak z toho spravia sériu, tak predpokladám, že ďalší v poradí bude Karol.

A keďže Jaden pred mesiacom zverejnil prerobenú verziu svojho minuloročného albumu Syre, pozornosť sa zíde, a tak sa podujal a prišiel vysvetľovať. Tvít „Nie som človek a nehovorím po anglicky“ vysvetlil nasledovne: „To je pravda! To je pravda! Pretože odmietam byť zaškatuľkovaný ako človek. Ľudia majú robiť toto a správať sa takto a majú byť takíto. Ja to robím po svojom. Nesúďte ma podľa nejakých štandardov, ktoré boli vytvorené predtým, než som sa narodil. Robím to po svojom.“ Takže už si treba dávať pri komunikácii s okolitými tvormi okrem osobných zámen pozor aj na to, aby ste náhodou niekoho nenazvali človekom.

Ktovie, či Will vie, že jeho syn nie je človek



Zaradené pod: Celebrity, Jaden Smith, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk