Oficiálne zásnuby

pridal WonderWoman 18.8.2018 o 20:39


Za prítomnosti oboch rodín.

Tak tento PR vzťah začína poriadne naberať na obrátkach. Nick Jonas a Priyanka Chopra si  spolu začali niekedy v máji tohto roku. V júni už Priyanka Nicka predstavila svojej mame a v júli sa už zasnúbili. No a vyzerá to tak, že do konca roka sa dočkáme aj svadby.

Dnes ráno sa totiž v Mumbai konala zásnubná ceremónia, na ktorej si podľa Priyankinych kultúrnych zvykov pred očami svojej rodiny sľúbili lásku a cereménie by mali byť neskôr zakončené svadbou. Na túto slávnosť prišli aj Nickovi rodičia, ktorí sa zároveň prvýkrát zoznámili s rodičmi ich budúcej nevesty. Nick samozrejme zavesil na Instagram fotku s popisom „budúca pani Jonas“ a obaja jeho bratia mu k oficiálnym zásnubám srdečne gratulovali a privítali Priyanku v ich rodine. Moja romantická duša si začína myslieť, že títo dvaja sa možno do seba počas ich marketingovo dohodnutého vzťahu naozaj zaľúbili… Či mi už úplne šibe?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk