Konečne sa dohodli

pridal kara 27.8.2018 o 18:32


Aj keď iba dočasne.

Keď mám byť úprimná, o rozvode týchto dvoch narcisov sa mi už ani nejako nechce písať. Nejako to vždy skončí pri diskusiách o tom, že kto je na koho strane – a že na koho strane som ja. Tak teda na úvod tohto článku radšej pre istotu prehlásim, že som výhradne na strane ich tristo detí. Z týchto dvoch nie je totiž úplne normálny ani jeden a vlastne boli tuším pre seba ako stvorení.

Angelina sa vraj rozhodla, že chce, aby rozvod prebehol v trocha väčšom pokoji, a tak sa im podarilo s Bradom dohodnúť aspoň dočasnú starostlivosť a výživné, čím sa vyhli minulotýždňovému súdnemu pojednávaniu práve o tomto. Detaily ich dohody jasné síce nie sú, ale čudovala by som sa, ak by trvalo dlho, kým uniknú napríklad do takého TMZ. Keď sme pri tom TMZ, pamätáte si, ako tvrdili, že Angiena právnička končí? A ako to jej hovorkyňa poprela? Tak pred pár hodinami poskytla tá istá hovorkyňa vyjadrenie, v ktorom potvrdzuje, že Angelina zmenila zastupovanie a že ďakuje Laure za spoluprácu pri odovzdávaní prípadu počas posledných niekoľkých týždňov. Čo vlastne znamená, že vtedy vyslovene klamali. Hovorkyňa síce tvrdí, že sa pre zmenu rozhodla Angelina, ale tak už ich vidím, ako by priznali, že to s ňou nevydrží ani právnička. Inak Blind Gossip má zase zaujímavé infošky – vraj sa síce Bradova závislosť od alkoholu označuje za dôvod tohto rozvodu, no Angelina má údajne sama problémy so závislosťou. Ale keďže sa tomu venuje doma, vie o tom málokto. Údajne boli aj pokusy o odvykačky, ale nevydržala bez detí. Neprekvapilo by ma to a nejaká tá lajna do nosa by vysvetľovala aj to, prečo je posledných pár rokov chodiaca kostra. Takto vyzerala posledných pár dní na vychádzkach s deťmi:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk