Staronová frajerka

pridal WonderWoman 2.9.2018 o 21:59


Tyga má skrátka vkus.

Alebo som chcela použiť slovíčko nevkus? Áno, to bolo to slovo. Tyga má totiž záľubu v lacných štetkách. Kylie Jenner síce lacná nebola, stála ho ferrari, ale táto jeho staronová frajerka vyzerá ako posledná šlápota. A vlastne… nielen vyzerá.

Tyga sa totiž vrátil k Playboy modelke menom Carla Howe, s ktorou paktoval minulý rok, no v januári sa rozišli. Dôvodom mala byť jeho extrémna žiarlivosť a kontrolovanie. Netuším, prečo žiarlil na ženskú, ktorá má viac selfíčiek v spodnom prádle ako on peňazí. Nedáva mi to zmysel. Podľa blízkeho zdroja sa k sebe vrátili, no dosť sa hádajú – práve kvôli spomínanej žiarlivosti. Tygovi sa vraj nepáči, že Carla chodí často von a ona ho zas presviedča, že si musia viac vzájomne dôverovať. O oboch vraj opačné pohlavie prejavuje veľký záujem a musia sa s tým v ich vzťahu vyrovnať. Vraj je to ale medzi nimi lepšie ako naposledy a mohlo by z toho vzniknúť niečo naozaj vážne. No nazdar.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk