Kaia a Karl

pridal kara 4.9.2018 o 21:33


Navrhli spolu špeciálnu kolekciu.

Kaia Gerber sa mi vždy páčila, hoci registrujem, že som na pikoškách v menšine. Napriek tomu sa priznávam, že sa mi úplne nepáči toto celebritné rodinkárstvo. Čo si budeme klamať, keby nebola dcérou Cindy Crawford, len ťažko by navrhovala ako 16 ročná kolekciu s Karlom Lagerfeldom, nech je akokoľvek pekná. Predaj kolekcie sa zahájil pred pár dňami a konala sa aj párty, na ktorú ju prišiel podporiť aj jej brat Presley. Kaia sa nahodila do oblečka z kolekcie a vyzerala dobre (keď si odmyslíte jej desivé špáratkové nohy – však ešte hádam časom zoženštie).

Ak si chcete pozrieť celú kolekciu (a nebodaj si aj niečo nakúpiť, ak neviete, čo so sebou a s peniazmi), nájdete ju tu. Niektoré kúsky sú fakt vydarené. Kaia aj prezradila niečo o jej spolupráci s jej módnym hrdinom: „Naozaj bol Karl pre mňa vždy hrdinom v módnom priemysle a teraz, keď už som s ním pracovala, ním bude navždy. Je to obrovský vizionár a robí to už tak dlho, čo v tomto odvetví nie je jednoduché. Páči sa mi, akú má pre to vášeň.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk