Rapper Mac Miller je mŕtvy

pridal WonderWoman 8.9.2018 o 12:52


Predávkoval sa.

To sú aspoň informácie z portálu TMZ. Bývalý frajer Ariany Grande – Mac Miller zomrel vo veku 26 rokov. Včera ho našli v bezvedomí v jeho dome v San Fernando Valey a hoci skutočnú príčinu smrti odhalí až pitva, je viac než jasné, že to bolo na následky predávkovania. Mac Miller bol žiaľ známy svojou závislosťou od róznych návykových látok.

Práve to malo byť dôvodom, prečo sa s ním Ariana v máji po dvoch spoločných rokoch rozišla. Už o týždeň však bola s Petom Davidsonom, takže len o Macovej závislosti to určite nebolo, ale budiš. A presne toho sa chytili Macovy fanúšikovia, ktorí začali Ariane písať nenávistné komentáre a obviňovať ju, že to ona môže za jeho smrť. Zaplavili jej Instagram týmito hejtami a tak sa rozhodla zablokovať komentovanie úplne. Musí byť z toho totálne zničená, ako aj uviedli zdroje z jej okolia a ja len dúfam, že to ustojí a nezrúti sa úplne.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk