Harper’s Bazaar Icons Party

pridal kara 9.9.2018 o 20:16


Na červenom koberci lietali topánky.

Víkend ubehol ako voda, no ešte stále sa neprestala riešiť piatočná žúrka magazínu Harper´s Bazaar. Dôvod je jednoduchý – Cardi B sa správa, akoby ju niekto včera vytiahol z ghetta. A vlastne to asi ani nie je ďaleko od pravdy. Po fotení na červenom koberci naďabila niekde v chodbičkách na Nicki Minaj a skočila jej do vlasov. Ochranka zasiahla, odtiahli ju, a tak začala hádzať topánky. Na miesto dorazila aj polícia a Cardi nakoniec z akcie vyviedli s roztrhanými šatami a s hrčou na hlave. Vraj sa jej nepáčilo, že Nicki hodnotila jej materské schopnosti.  Pred pár dňami sa médiám ohlásili aj dve barmanky z nejakého striptízového baru, že ich Cardi obvinila, že spali s jej chlapom, a napadla ich. Keď bola tehotná, jej kamoši dokopali do hlavy nejakého chlapa, ktorý si vypýtal autogram. Cardi je proste socka a žiadne prachy ani celebritný status to nezmenia.

Čo sa týka červeného koberca, ten vlastne nebol červený, ale čierny. Napriek tomu sa na ňom zmaterializovala Heidi Klum hneď, ako ho rozrolovali. Prešli sa po ňom hlavne modelky a tuším prvýkrát od pôrodu aj Candice, ktorá to u mňa vyhrala na plnej čiare. Kto sa najviac páčil vám?

Adriana Lima

Alessandra Ambrosio

Andi Dorfman

Ashlee Simpson a Evan Ross

Bella Hadid

Caitlyn Jenner

Candice Swanepoel

Cardi B

Elsa Hosk

Gigi Hadid

Heidi Klum

Christina Aguilera

Jasmine Tookes

Joan Smalls

Kaia Gerber

Karrueche Tran

Kelly Rowland

Kendall Jenner

Lais Riberio

Martha Hunt

Nicki Minaj

Nicole Scherzinger

Nina Agdal

Padma Lakshmi

Paris Hilton

Romee Strijd

Sara Sampaio

Shay Mitchell

Stella Maxwell

Suki Waterhouse

Winnie Harlow







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk