Koho chlpaté nôžky?

pridal Lilinka 12.9.2018 o 17:06


Tieto sa objavili na Newyorskom týždni módy.

Tieto sexy chlpaté nohy patria Lourdes Leon, modelke a najmä dcére Madonny, ktorá je jej kópiou. Aj čo sa týka štýlu obliekania a neholenia si nôh, ktoré bolo v časoch, keď bola Madonna mladá, celkom normálne. Lourdes si podľa vzoru novodobých hipsterov, kedysi hipisákov, neholí nohy ani pazuchy. Doba je však veľmi tolerantná a ľudia s všelijakými chorobami a deficitmi aj chlpatými nohami sú na móle vítaní. O dôvod viac, ak je dotyčná osoba dcérou celebrity.

Lourdes predvádzala na móle na newyorskom týždni módy kolekciu Gypsy Sport Spring Summer 2019, kde predviedla naozaj šialenú kreáciu, ktorú by som nazvala „Venušu vyvrhlo more a stretla sa so stádom rozzúrených divých svíň.“ Mimimálne jej rifle tak vyzerajú, teda to, čo z nich zostalo. Lourdes však nebola sama, ktorá mala na sebe takéto šibnuté nenositeľné kreácie. Tak som vám sem k nej pridala aj tých najlepších z najlepších. Jednoducho nádhera.

„tehotná so Spidermanom“

„bohovia sa museli zblázniť v New Yorku“

„zamotaná v brečtane, našťastie som išla z Mekáča“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk