Sťahovanie národov

pridal kara 20.9.2018 o 19:24


Kardashianky opúšťajú Los Angeles.

Ale netešte sa predčasne, predpokladám, že je to iba spojenie Karčiho vysadenia liekov, Khloeinej nekonečnej naivity a Krisinho scenára pre ich rodinnú reality show. Tú som mala pred pár rokmi fakt rada, príjemná lobotómia po ťažkom pracovnom dni, ale už je to fakt nepozerateľné. V pondelok Karči vystupoval v Chicagu a na pódiu prítomným oznámil, že sa tam plánuje permanentne presťahovať a zároveň tam presťahovať aj kancelárie jeho Yeezy značky. TMZ síce informovalo, že si tam už s Kim našli dom, no plánujú si nechať aj ich dom v Los Angeles, no netrvalo dlho, kým sa vynorili iné blízke zdroje, ktoré tvrdia, že Kim je na neho nasratá a rozhodne neplánuje opustiť svoju rodinu a odísť z LA. Nikdy nikde inde nebývala a nepáči sa jej, že takéto niečo vyhlásil, keď sa o tom nikdy ani len nerozprávali. Vraj nie je žiadna šanca, že by sa tam natrvalo presťahovala.

Sťahovanie momentálne rieši aj Khloé, ktorej nekonečná sprostosť vyústila až v to, že Tristanovi dáva oficiálnu šancu a opäť sa s ním sťahuje do Clevelandu. Čoskoro mu začína sezóna, takže ho tam zrejme ide strážiť, aby náhodou zase nešťastne nespadol a pri dopade nezasunul do cudzej vagíny. Vraj to medzi nimi bolo v lete dobré, takže tomu dáva šancu. Stále mu vraj ale stopercentne neverí (wow, záblesk rozumného uvažovania), no s True budú bývať s ním a do LA bude dochádzať kvôli práci a za rodinou.

šťastné rodinky







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk