Kamaráti Jennifer a Justin

pridal kara 29.9.2018 o 18:06


Tak podľa jeho slov momentálne vyzerá ich vzťah.

Ubehlo už sedem mesiacov od oznámenia rozchodu Jennifer Aniston a Justina Therouxa. Schválne píšem rozchodu a nie rozvodu, pretože ten nám vo svojom vyhlásení neoznámili. Stále ani jeden z nich nepodal oficiálnu žiadosť, takže špekulácie o tom, že vlastne skutočne manželmi neboli, naberajú na sile. Jennifer už svoje povedala (aj keď sa priamo nevyjadrovala), a teraz prišiel rad na Justina. Ten sa pred pár dňami vyjadril k tomu, ako to medzi nimi bolo a aj je. Venujte pozornosť tomu, že tiež nepoužil slovo rozvod.

„Dobré na tom všetkom je to, že to bol pravdepodobne ten – a to naozaj opatrne volím slová – ten najnežnejší rozchod a nebola medzi nami žiadna nevraživosť. Najvyčerpávajúčejšie na tom všetkom je asi mať nejako pod kontrolou špekulácie ostatných. Znova musím dodať, nikto z nás nezomrel a ani jeden z nás neplánuje hádzať špinu na toho druhého. Bolo to obojstranné. Je to nudné, ja viem, ale rešpektovali sme sa natoľko, že to bolo naozaj také bezbolestné, ako len mohlo. Ťažké na tom bolo to, že to priateľstvo už nebude také ako predtým, každodenné. Ale naše priateľstvo sa mení a vyvíja a na to sme obaja veľmi hrdí.“

bejvávalo







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk