Aha, hríbik!

pridal Lilinka 1.10.2018 o 20:57


Pardon, to len Beyonce skúša novú taktiku.

To taktikou je, že chodí na koncerty takmer celá zahalená. Nechala si len diery na svoje prednosti, na ktoré jej outfit poukazoval.

Pochopte ma. Zastávam sa názoru, že zvieracie vzory vyzerajú na ľuďoch zle a patria len na zvieratá. Je mi jedno, že je to (asi) teraz trendy, mne osobne sa to na ľuďoch nepáči. Vždy to vo mne evokuje štetky. Neviem si pomôcť. Je ešte ok dať si na seba jeden kúsok, keď sa vám to teda páči, ale navliecť sa do leopardieho od hlavy po päty, to si môže dovoliť len Beyonce.

Na svojom nedávnom koncerte sa presne takto zrichtovala a dorazila to obrovským klobúkom z bedle leopardím klobúkom. Dýchať mohla iba cez diery nad chachajdou, stehnami a zadkom. Také krásne obrovské stehná a zadok predsa nemohla nechať zahalené. Asi jej dochádzajú nápady, čím zaujať. Nabudúce sa možno dočkáme niečoho podobného, čo stvára Karol. Možno si dá na seba aj veľkú krabicu. Samozrejme na hlavu. My by sme totiž neprežili, keby sme jej nevideli stehná a zadok. Mne sa však páči jej klobúk. Dostala som pri pohľade naň chuť na vyprážané bedle.

Bedľa jedlá, ktorá bola pravdepodobne inšpiráciou pre Beyonce.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk