Ako zhovadiť peknú ženu

pridal kara 4.10.2018 o 20:38


Eva Longoria vás to naučí.

Keďže je Evička už nejaký ten čas tvárou a vlasmi značky L’Oreal, nechýbala ani pred pár dňami na ich módnej prehliadke, ktorá sa konala v rámci parížskeho fashion weeku. Dogabaná bola neskutočne, od mejkapu až po handry. Keďže sa ale Eva väčšinou oblieka dobre, povedala som si, že za to asi môžu stylisti a nie ona sama.

Tuším som sa ale mýlila, pretože včera sa v Mexiku konalo Global Gifts Gala, a tam teda neprišla oblečená až o toľko lepšie. Mám z toho trocha pocit, že sa asi po pôrode ešte necíti úplne vo svojej koži a tak sa silou mocou cpe do neforemných handier, ktoré ju ale v konečnom dôsledku brutálne zväčšia a zhovadia. K tomu, čo sa dialo s jej šatami v Mexiku, sa ani neviem vyjadriť, lebo tú hrôzu neviem identifikovať, každopádne ju to perfektne zdeformovalo a zväčšilo. Takto fakt nie, Evička, však vyzeráš úplne normálne, takéto handry ti neni treba.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk