Amber Rose je stále štetka

pridal kara 8.10.2018 o 19:29


A ešte stále kvôli tomu pochoduje.

Ale nie po Krížnej, ale po uliciach Los Angeles. Amber už totiž štvrtý rok narieka kvôli tomu, že je štetka. Alebo niečo také. Tuším tým bojuje za rovnoprávnosť, respektíve sa tak aspoň tvári. Všetci ale vieme, že je to iba vynikajúci spôsob, ako na seba opäť upútať pozornosť, keď už inak nikoho nezaujíma. Obliecť sa ako striptérka a na pódiu nariekať za to, že ju ľudia kvôli handrám pokladajú za štetku, je totiž rozhodne nápaditý spôsob, ako zaujať.

Že to už začína byť trocha trápne sa zrejme dovtípila aj jej najlepšia kamoška Blac Chyna, ktorá ju na posledných dvoch ročníkoch bola podporiť. Tá sa ale rada prezentuje ako ženská ľahkých mravov, takže vyplakávať o tom na pódiu jej asi prišlo od veci. Alebo je iba zamestnaná pretrtkávaním svojich nezletilých frajerov. Ktovie, každopádne, Amber kráčala ulicami bez podpory blízkych, iba so zopár vyšinutými fanúšikmi, oblečená ako poriadne nevkusná nevesta…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk