Kylie zarába na Halloweene

pridal kara 9.10.2018 o 18:17


Tá vie zarobiť na všetkom.

Áno, ďalšia pikoška o Halloweene. Veď som vám hovorila, že sa vždy utrhnem z reťaze. Ale tak čo mám robiť, veď už je október a je to aktuálna téma. Aktuálna je aj pre Kylie Jenner, ktorá sa rozhodla tento írsky (nie americký!) zvyk poriadne speňažiť. Takýto výborný nápad by sa vzhľadom na moje halloweenske výdavky hodil tiež. Ale ja nie som milionárka (málo klikáte na reklamy!), takže začať podnikať s tematickými výrobkami nie je také jednoduché.

Kylie sa ale zrejme jej tematicky ladené kolekcie poriadne osvedčili, a tak po narodeninovej prichádza s ďalšou. Tá bude v predaji už tento piatok, no ceny sa mi nikde nepodarilo vyšpehovať, nejako sa na tom jej webe nevyznám. Odtiene jej nových líčidiel mi nijak extra strašidelné nepripadajú, skôr mám pocit, že si to dosť zjednodušila a vymyslela akurát halloweenske obrázky na krabičky. Som rada, že tu moje postihnutie týmto dňom končí a od tejto osoby nemám v pláne nikdy nič kupovať.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk