Plnoletá Bella Thorne

pridal kara 11.10.2018 o 18:29


Oslavovala svoje 21. narodeniny.

Áno, táto osoba má iba 21. Narozdiel od takej Courtney Stodden síce nevyzerá ako vyžitá štyridsiatnička, ale keďže už pár rokov celkom určite aktívne fetuje, nejako som si myslela, že už má aspoň takých 25. Očividne som sa ale mýlila a ide iba o ďalšiu Disney hviezdičku, ktorá potrebovala strašne rýchlo dospieť a vymaniť sa zo škatuľky sladkého dievčatka, a tak sa inšpirovala taktikou Miley Cyrus a ešte to doviedla trocha do extrému.

V posledných týždňoch ale nevyzerá taká prefetovaná ako pred nejakým rokom, takže hádam si už dala pokoj a prestane nás strašiť. Pred troma dňami dovŕšila plnoletosť, takže už môže konečne legálne piť, tak hádam nepresedlá v podobnej intenzite na chľast. Narodeniny ale oslavovala ako sladké dievčatko. Síce v Las Vegas, ale nie v nočnom klube, ale v cukríkárni (ako to nazýva Lilinka) Sugar Factory. Z fotiek mám ale pocit, že si akurát tak zapózovala s tortou a pokračovala oslavovať niekam inam, keďže nikde okolo nej nie sú žiadni ľudia.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk