Cecky na dnes

pridal kara 11.10.2018 o 18:19


Tieto určite spoznáte.

Ale nie kvôli tomu, že sú také krásne, že si ich nedokážete nezapamätať, ale práve naopak, sú to také desivé silikóny, až je náročné vytesniť ich z pamäti. A ak ste ešte náhodou neuhádli a neprešli dole na fotky, aby ste to zistili, trocha vám pomôžem. Keď sa povedia desivé silikóny, napadnúť vám mohli mená ako Courtney Stodden, Blac Chyna, Nicki Minaj a prípadne aj Kim Kardashian. Prvá menovaná je príliš biela na to, aby bola na fotke ona. Posledná menovaná má zas cecky dobré aj napriek tomu, že jej ich už zopárkrát podoťahoval chirurg.

Ostávajú teda iba Blac Chyna a Nicki Minaj. No buďme úprimní, Šajna už nikoho nezaujíma, odkedy skončila s Robom Kardashianom. Akurát tak pubišov, ktorí ju chcú z nevysvetliteľných dôvodov vytrtkať, prípadne si na nej postaviť kariéru rappera. Takže už sme vylučovacou metódou prišli na to, že ide o Nicki Minaj. Tá je na týchto fotkách taká nechutná, že na to ani nemám slov, takže končím s rozprávaním a želám príjemné nočné mory.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk