Ďalšia kráľovská svadba

pridal kara 14.10.2018 o 9:23


A hviezdne vojny neviest: edícia princezné.

O existencii princeznej Eugenie asi mnoho z vás ani netuší, keďže toto je tuším jej pikoškárska premiéra. Keďže vôbec nehrozí, že sa niekedy dostane na trón, médiá jej veľkú pozornosť nevenujú. Keďže je ale vnučka kráľovnej Betky, v piatok sa všetko točilo iba okolo jej svadby. Po siedmich rokoch totiž povedala áno svojmu priateľovi Jackovi. Svadba bola na tom istom mieste ako v máji svadba Harryho a Meghan. Jej svadobné šaty navrhol Peter Pilotto a boli naozaj vydarené. Jediné, čo sa mi na nich nepáčilo, bolo to, že neboli hladké. Aj napriek tomu sa mi ale páčili omnoho viac ako Katkine a Meghanine. Ktoré sa najviac páčia vám?

Páčila sa mi aj jej korunka a aj kytička. Šaty mali výstrih aj na chrbte a ukázali tak nevestinu jazvu, ktorú má z operácie skoliózy. Jej svadobné šaty sa ale ani trocha nehrabali na tie, ktoré si vybrala na večierok. Boli z dielne úžasného Zaca Posena, od ktorého som tuším ešte nevidela zlé šaty, takže sa netreba čudovať. Na svadbe nechýbali ani členovia kráľovskej rodiny a kopec celebrít, no trocha som nepochopila prítomnosť Rickyho Martina a Demi Moore…

nevestina mama a sestra – Sarah Ferguson a princezná Beatrice

Cara Delevingne

Cressida Bonas

Demi Moore

Ellie Goulding so snúbencom

Charlotte a George

James Blunt s manželkou

Kate Moss s dcérou

Katka a Vilko

Katkin Marilyn Monroe moment

Liv Tyler

Meghan a Harry

Naomi Campbell

Pippa Middleton

Poppy Delevingne

Ricky Martin

Robbie Williams s manželkou a mamou

krásna jesenná torta

oficiálne fotky



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk