Vojvodkyňa vs. princezná

pridal kara 28.10.2018 o 18:54


Kate Middleton nosí korunku po Diane.

Katka síce túto korunku na hlave nemala prvý raz, ale čo vám poviem, skrátka som si musela nájsť nejakú zámienku, prečo o nej napísať. V posledných mesiacoch sme tu mali totiž trocha v prevahe hlavne Meghan – čo je síce pochopiteľné, keďže sa v máji vydávala a pred dvoma týždňami oznámila tehotenstvo – ale moje zaručené tajné zdroje z Kensingtonského paláca mi tvrdia, že Katka po večeroch plače kvôli tomu, že už dlho nebola na pikoškách.

A tak som vám vyhrabala fotky z nedávnej návštevy kráľa a kráľovnej Holandska. Na ich počesť sa teda konal v Buckinghamskom paláci banket, na ktorom nechýbala ani Betka, ani Charles s Camillou a ani William s Kate. Tá na seba strhla pozornosť nielen tým, že opäť oprášila Dianinu korunku, ale aj tým, že oprášila aj módu osemdesiatych rokov. Šaty z dielne Alexandra McQueena si trocha pocestovali v čase a vyzerali ako oldies družičkovské, ale napriek tomu vôbec neboli zlé a mne sa v nich Katka páčila. Možno práve kvôli tomu, že to bola konečne zmena, inak mám pocit, že chodí stále v tom istom.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk