VS Fashion Show sa blíži

pridal kara 29.10.2018 o 6:57


A po móle sa opäť prejdú aj Kendall Jenner a Gigi Hadid.

Okrem blížiaceho sa Halloweenu sa pomaly ale iste blíži aj ďalšia veľká udalosť každej jesene – Victoria´s Secret Fashion Show. Tento rok sa bude konať v New Yorku, no presný dátum ešte nebol potvrdený. Bude to ale zrejme koncom novembra a začiatkom decembra bude celá odvysielaná v telke. Tento rok si s tým oznamovaním dávajú poriadne načas, ešte nevieme ani to, kto bude robiť hudobné křoví.

Vieme ale jedno, Kendall Jenner a Gigi Hadid sa vracajú na mólo. O Belle zatiaľ reč nebola, tak sa musíme nechať prekvapiť. Na mólo sa vráti po materskej dovolenke aj Behati Prinsloo, no prejde sa po nej aj jedna tehotná – Lily Aldridge. Či sa vráti aj Candice ešte zatiaľ nevieme, niekde som našla, že áno, inde zase, že to ešte nebolo potvrdené. Myslím si ale, že tá tento rok bude chýbať. Chýbať bude rovnako aj Alessandra Ambrosio, ktorá minulý rok oznámila, že to bola jej posledná prehliadka. Či uvidíme Adrianu Limu, ktorá sa minulý rok dušovala, že končí s ukazovaním svojho tela, ešte tiež nie je jasné. Prvý raz ale uvidíme v úlohe anjelice Winnie Harlow. Čo sa týka spodného prádla, ktoré budú predvádzať, oznámili spoluprácu s Mary Kantrantzou a kúsky, ktoré spoločne vytvorili, nájdete nižšie.

Kendall a Gigi na predošlých VSFS

spolupráca s Mary Kantrantzou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk