Will Smith si vzal nesprávnu ženu

pridal WonderWoman 29.10.2018 o 6:48


A plakal keď si to uvedomil.

Nedávno to bola Willova manželka Jada, o kom sme sa v jej facebookovej show Red Table Talk dozvedeli, že počas manželstva s Willom bolo obdobie, kedy preplakala 45 dní v kuse. A v poslednej epizóde Will priznal, že si tiež v minulosti poplakal.

Nebolo tak však počas manželstva s Jadou, ale v manželstve predtým. Will bol totiž pred Jadou ženatý s herečkou Sheree Zampino, s ktorou má svojho prvého syna Treya. Vzali sa v roku 1992, takže Will mal vtedy 24 rokov. Asi to nebolo dosť na to, aby si poriadne uvedomil, do čoho ide, lebo prezradil, že keď boli po svadbe na večeri, musel vstať od stola, šiel sa zavrieť na záchod a tam sa srdcervúco rozplakal lebo si uvedomil, že si vzal nesprávnu ženu. Uvedomoval si to ešte ďalšie 3 roky, kým sa so Sheree rozviedli. Will totiž podľa vlastných slov od začiatku vedel, že Jada je žena jeho života, no nechcel sa rozviesť. Jada zas tvrdí, že kým bol ženatý, k ničomu medzi nimi nedošlo. Keď na Valentína v roku 19995 podala Sheree žiadosť o rozvod, Will veľmi rýchlo podpísal rozvodové papiere a hneď na to zavolal Jade. Spýtal sa jej, či s niekým randí, ona povedala, že nie a on na to, že super, lebo odteraz randí s ním. A o 2 roky sa vzali. To je ale krásny príbeh…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk