Už aj voňavky sa vyzliekajú

pridal kara 4.11.2018 o 20:23


Po vzore ich stvoriteľky.

Asi je viac ako zrejmé, komu tieto parfémy patria. Venuša to nie je, takže to už môže byť iba Kim Kardashian. Je celkom zábavné, keď si predstavíte, že o pár desiatok tisíc rokov niekto tieto fľašky vykope zo zeme a vystaví niekde v múzeu. Teda za predpokladu, že to naša planéta ešte s nami tak dlho vydrží.

Určite si ešte pamätáte, keď pred pol rokom vyrábala svoj prvý parfém Body. Ten mal obrovský úspech, a tak Kim pokračuje. V piatok spustila predaj svojich dvoch najnovších a zároveň naskladnila aj prvý Body parfém. Tie si môžete kúpiť na jej webe a 100 ml fľaška stojí 60 dolárov, čo je prekvapivo normálna cena. Body II je údajne plážová kvetinová vôňa Body III je zas moderná, drevito-kvetinová. Ja na tieto kvetinové veľmi nie som, takže oželiem. Kim spolu s novými voňavkami zverejnila aj fotky nahých žien, pretože podľa jej slov sú tieto parfémy oslavou ženskej krásy vo všetkých formách.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk