Splnil sa mi sen

pridal kara 6.11.2018 o 19:10


Spajsky oficiálne ohlásili turné.

Už asi dva roky vás tu pravidelne spamujem s infoškami o tom, že Spice Girls plánujú turné. Tieto správy už niekoľkokrát potvrdili údajné blízke zdroje alebo mierne pomätená Mel B, no ani raz to nebola pravda. Až doteraz. Včera oznámili turné vo Veľkej Británii, ktoré sa bude konať prvé dva júnové týždne budúceho roka. Včera mi teda mierne šibalo, peckovala som si ich staré hitovice a obvolávala všetkých, ktorých poznám, aby tam so mnou išli. Nepochodila som.

Čo je ešte horšie, čas mám už iba do soboty, vtedy sa totiž pol jedenástej ráno začnú predávať lístky a ako tak poznám tieto predaje, za dve minúty sa všetko vypredá a potom to budú predávať s trojnásobne vyššou cenou. Ako sa hovorilo už od začiatku, Victoria sa k nim nepridá, ale nepredpokladám, že to niekomu okrem Mel B prekáža, keďže aj tak nič nespievala a iba pózovala s mikrofónom. Pri príležitosti oznámenia turné ale pridala na Instagram príspevok, v ktorom napísala: „Dnešok je jedinečným dňom pre moje dievčatá, keďže oznámili prvé dátumy koncertov od roku 2012, kedy sme spolu vystupovali. Nepridám sa k nim na pódiu, ale byť súčasťou Spice Girls bolo obrovskou súčasťou môjho života a želám im veľa lásky a zábavy na ich budúcoročnom turné. Viem, že ich vystúpenia budú úžasné a že súčasní aj minulí fanúšikovia sa budú skvele zabávať!“ A vy ako, chystáte sa tiež? Vidíme sa? ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk