Miliónové cecky

pridal kara 6.11.2018 o 6:23


Ktorá anjelica si tento rok oblečie Fantasy Bra?

Blonďavé vlasy vám asi trocha pomohli v hádaní. A vzhľadom na ich dĺžku vám asi došlo aj to, že nejde o Candice, ktorá už Fantasy Bra raz oblečenú mala. Tento rok sa táto česť dostala ceckom mimozemsky krásnej Elsy Hosk. Keďže majú večne problém po prehliadke podprdu predať, idú čím ďalej tým viac s ich hodnotou dole a tohtoročná má hodnotu „iba“ milión dolárov. Je vyrobená z 2100 Swarowski diamantov a trvalo 930 hodín, kým ju vyrobili.

Tento rok prišli aj s jednou novinkou – verziu Fantasy Bra si môžete kúpiť aj vy, aj keď nemáte milión vo vrecku. Vyrobili bielu podprsenku so Swarowski kryštálikmi, ktorá bude v predaji od 29. novembra za 250 dolárov. Čo znie ako celkom fajn cena, keď to porovnáte s jedným miliónom, ale vzhľadom na to, aká je tá lacnejšia verzia škaredá, sa mi to aj tak zdá nejako veľa. Každopádne, Elsa vyzerá skvele a už sa teším na prehliadku, ktorá sa bude konať už tento štvrtok. Elsa predstavila Fantasy Bra aj vo videu pre Vogue, kde ukázala aj to, ako sa líči. Video nájdete na konci článku.

verzia za 250 dolárov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk