Cheryl skončila s randením

pridal kara 8.11.2018 o 22:51


Muža svojho života už totiž našla.

Od Cherylinho rozchodu s Liamom Paynom ubehlo už niečo vyše štyroch mesiacov, a súdiac podľa toho, ako po hlave sa hádzala do ďalších vzťahov doteraz, by človek čakal, že už bude minimálne s niekým iným zasnúbená, ak nie rovno tehotná. Ani jedno sa ale neudialo a Cheryl sa namiesto toho rozhodla radšej naplno venovať hudbe. Spriadala plány na veľký comeback a už čoskoro sa dočkáme jej novej pesničky, ktorej názov sa mi nápadne podobá na hit Swiftky, Love Made Me Do It.

A keď už je reč o tej láske, v rámci promovania jej comebacku si zašla pokecať do jedného podcastu, kde prezradila, že skončila s randením. Dôvod je jednoduchý, už totiž má muža svojho života. Aj keď zrejme nie úplne v tom zmysle, v akom by ste čakali. „Čo sa týka biznisu, viem čo chcem a čo nechcem. Cítim čo je správne a čo nie. V romantickej sfére už ale nie som taká vyspelá. Táto časť môjho života už skončila, už to viac nemám v pláne riešiť, skončila som s tým. Už mám muža svojho života, takže sa mám dobre.“ Ako ste sa už asi dovtípili, mužom jej života je jej syn Bear, ktorého neskôr v rozhovore nazvala aj mužom jej snov. Som celkom zvedavá, koľko jej takéto nastavenie vydrží, ale podvedome mám tušáka, že viac ako rok to nebude. Čas osamote jej ale rozhodne prospeje a hádam si najbližšie vyberie už niekoho trocha perspektívnejšieho…

Cheryl a jej exmanžel Ashley Cole

Cheryl a jej exmanžel Jean-Bernard Fernandez-Versini

Cheryl a jej baby daddy Liam Payne







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk