Ušatá pikoška

pridal Lilinka 16.11.2018 o 18:29


Tom Hardy u princa Charlesa.

V prvom rade chcem pochváliť Ignáca za úžasný záber, ktorý som mohla použiť na titulke. Títo dvaja ušiaci však nie sú obyčajní ľudia, ale celebrity. Teda jedna z nich určite. Ten druhý je celebritou pre celebritu.

Ja osobne veľmi nechápem tento ošiaľ okolo kráľovskej rodiny, no Angličania v tom majú jasno. Angličan je aj môj obľúbený herec Tom Hardy a ten kráľovskú rodinu, rovnako ako väčšina Veľkej Británie, miluje.

Preto mu bolo veľkou cťou, keď od princa Charlesa obdržal rád zlatej varešky britského impéria a stal sa CBE, teda veliteľom za svoje dramatické služby. Preskočil tak Eda Sheerana, ktorý obdržal rád MBE a je iba členom, o dve triedy.

Nevedno, ako sa mu to podarilo, ale kráľovská rodina ho evidentne má rada. Bol dokonca aj na svadbe Harryho a Meghan. Veď kto by ho nemal rád, keď sa na človeka pozrie tým svojim psím pohľadom. Gratulujeme, Tom!

bonusová fotka, Tom s princom Harrym v roku 2014 a 2017

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk