Betkine vnúčence

pridal kara 17.11.2018 o 21:28


Vyrazili do spoločnosti so svojimi manželkami.

Britská kráľovská rodina mala tento týždeň celkom nabitý program. Okrem toho, že princ Charles ocenil Toma Hardyho nejakou ohromne významnou hodnosťou, mali tento týždeň aj nejaké iné povinnosti. 11. novembra uplynulo sto rokov od konca prvej svetovej vojny a v tento deň si každoročne vo Veľkej Británii uctievajú pamiatku všetkých, ktorí v tejto vojne padli. Pri takomto významnom výročí to teda bolo o čosi veľkolepejšie ako vždy, takže nechýbali ani všetci členovia kráľovskej rodiny. Z nich nás na pikoškách najviac zaujímajú Vilko, Katka, Harry a Meghan, ktorí tam boli tiež.

Po verejnej ceremónii sa konal smútočný obrad vo Westminster Abbey, kde Meghan predviedla rastúce bruško. Tento týždeň ich ešte čakali aj nejaké rodinné povinnosti, keďže Charles tento týždeň oslávil sedemdesiatku. Ignác pri tejto príležitosti priletel do Londýna a zachytil ich v autách pri príchode do Buckinghamského paláca. Opäť sa budem opakovať, že mám rada obe, ale už teraz viem, kam budú smerovať komentáre, tak sa rovno opýtam – ktorá sa podľa vás obliekla lepšie?

pri príchode na Charlesovu oslavu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk