Stephen Baldwin má milenku

pridal WonderWoman 17.11.2018 o 7:20


A tá o tom porozprávala médiám.

Nuž, to teda Stephen dáva pekný príklad svojej čerstvo vydatej dcére – Hailey Baldwin. Stephen je s jej mamou Kennyou ženatý 28 rokov a posledné dva roky ju vraj podvádza s latino masérkou.

Tá sa volá Ruth Perez Anselmi, má 39 rokov a pre DailyMailTV prezradila, že Stephena miluje, ale nemôžu byť spolu lebo on chce ich pomer držať v tajnosti. Nuž, to sa mu už asi nepodarí, milá Ruth. Ich sexuálny pomer vraj začal v lete 2016, keď bol Stephen na služobke v Los Angeles. Prišiel k nej na masáž, spýtal sa jej, či vie, kto je a ona povedala, že nie. Vraj ho nepoznala a nevedela, že je slávny. Vypýtal si jej číslo, ona mu ho odmietla dať, tak prišiel znovu a číslo dostal. Stretávajú sa po hoteloch a u nej v byte a Stephen sa vraj tak veľmi snaží skrývať, že sa prezlieka za bezdomovca, aby zostal v utajení. Vraj si napísali zoznam svojich sexuálnych fantázií, na ktorom figurujú napríklad sexuálne hračky, trojka so ženou a Ruth sa vraj dokonca mala prezliecť za  chlapa. Ruth je tak zlatá, že okrem všetkých týchto detailov prezradila na Stephena ešte niečo. „Sex s sním je druhý najlepší v mojom živote. Mala som manžela Francúza, takže on a Stephen sú dvaja najlepší v mojom živote.“ 

 

Ruth v plnej kráse

Tu sa vraj odohrávajú ich stretnutia







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk