Cheryl chcela byť sexy

pridal Lilinka 21.11.2018 o 18:25


Nevydalo.

Cheryl pokračuje v robení jednej pitchoviny za druhou. Najskôr si dobabrala tvár a teraz predviedla otrasné vystúpenie. Keďže už bola hrozne dlho sama (rozumej pár mesiacov) a nie je človek, ktorý byť sám dokáže, tak trošku jej jebe v rámci svojich vystúpení chce byť čo najviac za sexicu. Robí to v nádeji, že sa na jej ladné pohyby chytí nejaký nový zajac, aby sa opäť mohla dojebabrať. To by však musel byť hluchý.

Keďže je doba porncertov, pridala do svojho vystúpenia na X-Factore aj oblizovanie rúk a podobné nechutnosti a ubrala z triafania sa do tónov. Na začiatku svojho hitu Love made me do it“ poctivo pozametala pódium, neskôr zavíjala ako ranená líška chytená do pasce a na konci sa v smrteľnom kŕči zvalila na zem a líška umrela. Spolu s hudbou.

Internety sa opäť činili. Pribudli komentáre typu, že aj ožraté karaoke vystúpenie je lepšie a že by mala spievanie zavesiť na klinec. Ak si myslíte, že jej krivdím, pozrite si radšej celé video (ak to vydržíte).







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk