Nový Playboy zajačik

pridal WonderWoman 21.11.2018 o 6:54


Tak takého ste rozhodne nečakali.

Dámy a páni, pripravte sa, toto bude „šokantné“. Keď sa povie Playboy, čo sa vám vybaví ako prvé? Predsa cecky. Blondíny so zajačími uškami a holými ceckami. Toto je už však minulosť a Hugh Hefner sa musí pri listovaní najnovšieho čísla v hrobe obracať. Zajačie ušká a lodičky si totiž tentokrát nasadil chlap.

Je ním herec Ezra Miller, ktorého ste mohli vidieť napríklad v úlohe Flasha v Batman vs Superman, alebo ako pofideráka menom Credence vo Fantastických zveroch – samozrejme, aj v tých najnovších. Ezra má 26 rokov, je Žid a podľa mňa je to krásny chlap. O to viac mi bolo ľúto, keď sa prevalilo, že je gay. Najnovšie však Ezra práve pre Payboy vyhlásil, že ho priťahujú muži aj ženy a považuje sa za sexuálnu bytosť. Na monogamiu však kvôli viacnásobne zlomenému srdcu zanevrel a žije v uzavretej skupine viacerých sexuálnych partnerov. Nuž… každý sme nejaký…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk