Cmuk!

pridal Lilinka 22.11.2018 o 20:30


Rita Ora oblečená v odpadkovom vreci vám posiela vzdušný bozk.

Nie som žiadny odborník na módu, ale niektoré kreácie, ktoré sú v dnešnej dobe strašne in, by som si na seba neobliekla ani keby mi platili.

Rita Ora však vie, že upozorňovanie na svoju osobu jej prinesie peniaze, keďže živiť sa spevom je asi nuda. Hlas nemá úplne zlý, no zarába skôr na predvádzaní ceckov spodného prádla a večnom pretŕčaní sa všade, kde jej z toho niečo aspoň trošku kvapne.

Na tradičnom newyorskom sprievode pri príležitosti vďakyvzdania sa vymódila naozaj statočne. Zobrala zopár odpadkových vriec, popchala do nich vatu a kde tu previazala. Vznikla slušivá zimná bundička, ktorú doplnila čiernou sukňou a teniskami a všetko to podčiarkla výraznými náušnicami – takto by to opísali v niektorých magazínoch. Ja vám to podám jednoducho – vyzerala napichu. Make up ako na gala večer a zvyšok ako bezdomovec, je jedno, čo má na sebe, hlavne nech je jej teplo. Do šialeného sprievodu plného šibnutých kostýmov sa však hodila.

Madonnine mladšie Ja







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk