Pani Bieberová

pridal kara 22.11.2018 o 20:25


Hailey Bieber už aj na Instagrame.

Aj keď chvíľu zatĺkali, už pár týždňov vieme, že Justin a Hailey sa nakoniec fakt zobrali. Hailey si stihla už aj oficiálne zmeniť svoje priezvisko, ale čo tam po nejakých dokladoch, v dnešnej dobe je niečo oficiálne až vtedy, keď je to na Instagrame. A tak už je z nej Hailey Bieber aj tam. Počas posledných pár dní ju náš Ignác načapal v New Yorku hneď niekoľkokrát a odkázal nám, že sa mu zdá, že nejako mení imidž a snaží sa vyzerať dospelejšie. Veď už je z nej predsa vydatá pani, tak by sa patrilo.

Okrem týchto noviniek som sa dnes dopátrala k videu, na ktorom sa Hailey a Justin prvý raz stretli. Nájdete ho pod fotkami a rozhodne si ho nenechajte ujsť. Ten moment, kedy sa budúci manželia spoznajú, nastane v čase 00:30. Je to celkom sranda, keď si zaspomíname aj na to, že v roku 2016 Justin v jednom rozhovore hovoril o tom, že svoje kamarátstvo s Hailey nechce uponáhľať na vzťah, pretože jej nechce ublížiť, keďže to pokojne môže byť žena, ktorú si raz vezme. Keby som bola aspoň trocha romantická duša, asi by mi to pripadalo dojemné, ako ich osud spojil, ale ja som realista, takže oficiálne vyhlasujem, že neverím, že rok 2020 privítajú ešte stále ako manželia…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk