Úsmev!

pridal Lilinka 23.11.2018 o 17:23


Je piatočéék!

Týmto čarovným úsmevom nám sám módny ujo Karl Lagerfeld odštartoval víkend. Pretože to je to, na čo všetci od pondelka čakáme. Kedy konečne skončíme v práci, prederieme sa cez zápchu domov, odparkujeme tátoša, pôjdeme na pivo alebo na koncert, alebo len tak bezcieľne budeme sedieť pred telkou, pozerať film a tlačiť sa nezdravým jedlom. Potom dvakrát mrkneme a je tu opäť ten cocot pondelok. Bodaj by skapal!

Ale nie o tom som chcela, ale o čarovnom úsmeve Karla Lagerfelda, ktorého som skoro nespoznala. Istý čas evidujem, že aj on podľahol bradatému trendu, čo kvítujem, keďže s bradou všetci chlapi vyzerajú lepšie. Aj samotný Karl s ňou vyzerá lepšie, no už je taký tuctový pán v rokoch. Zaujímavejší bol, keď bola jeho výrazná čelusť bez ochlpenia. Ale aj desivejší.

Ak sa pýtate, či mu niekto jednu poriadnu natankoval za jeho módne kreácie (alebo za ich cenu), tipujete zle. Karl si len dal robiť zuby. Keďže je to dlhý proces, celebrita necelebrita, musel ísť bez zubov aj na červený koberec a akciu  Christmas lights in Paris. Zo začiatku sa hanbil, ale neskôr mu došlo, že je piatok a čarovný úsmev bol na svete.

Chcelo by to zmenu.

Už to mám! Nechám si narásť bradu.

Karl a jeho vyjadrenie dní v týždni.

pondelok

utorok

streda

štvrtok

piatočééék

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk