Kelly Osbourne radí

pridal Lilinka 24.11.2018 o 9:18


Ako zostať triezvy počas vianočných sviatkov.

Niekedy je ťažké zostať triezvy po stresujúcom zhone za vianočnými darčekmi a tonou jedla, z ktorého sa aj tak polovica vyhodí. Pre mňa osobne sú vianočné sviatky tie najkrajšie, ale aj najviac stresujúce. Zohnať pre každého darček, predierať sa kvantami agresívnych ľudí v obchodoch a neprísť o rozum zo situácií na cestách, to chce poriadnu dávku rozvahy.

Potom nastúpia sviatky a z vety „Ešte to nežer, to je na Vianoce!“ sa stane veta „Nikto to nechce žrať!“. Celá rodina pokope a otázky typu : „Kedy sa konečne vezmete?“ a „Kedy budú deti?“ či „Kedy si konečne niekoho nájdeš?“ máme na tanieri každú chvíľu.

Túto vianočnú pohodu treba občas zapiť. Tí šťastnejší si nalejú dva deci vaječného koňaku, či iného obľúbeného alkoholu a nechajú temné myšlienky rozplynúť pri Popoluške alebo filme Sám doma. Lenže tí, ktorí s alkoholom mali reálny problém, si takéto niečo dovoliť nemôžu.

Medzi takých ľudí patrí aj Kelly Osbourne a vzhľadom na to, akých má rodičov, sa jej ani nedivím, že začala chľastať. A určite v tom nebol iba alkohol. Dala sa však dokopy, začala abstinovať, schudla a dokonca sa stala tvárou Madonninej značky Material Girl.

Po 15 mesiacoch triezvosti sa pasovala za patrónku všetkých abstinujúcich alkoholikov a rozdáva rady, ako zostať triezvy počas Vianoc.

Treba vraj zostať v blízkosti ľudí, ktorí abstinujú a poznať svoje limity. Keď sa cítite nekomfortne, vždy musíte mať záložný plán, ako zo situácie vykorčuľovať. Veľkou oporou vie byť rodina. Kelly veľmi pomáha jej brat, ktorý jej vraj pomohol vždy, keď do toho znova spadla a nesúdil ju.

Hoci je len november a zdá sa, že Vianoce sú ešte ďaleko, ani sa nenazdáme a budeme tlačiť do hlavy rezne a zemiakový šalát. Ja vám, milí pikoškári, želám, nech ich prežijete v čo najväčšej pohode. ??

Kelly s rodičmi

Jej brat, ktorý je čistý už 15 rokov.

rodinka pokope



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk