Kit Harington má vraj milenku, chľastá a droguje

pridal WonderWoman 24.11.2018 o 6:40


Čože??

Tak toto sú aké informácie na piatok večer. Včera totiž internety obletela nielen správa o Kitovej nevere, ale aj jeho nahé fotky, ktoré mali byť akože dôkazový materiál. Dnes ráno sa však už k tomu celému stihol Kitov hovorca vyjadriť a poprieť všetky obvinenia.

S tými prišla mladá Ruska menom Olga Vlasova, ktorá zverejnila fotky, na ktorých má byť nahý Kit v posteli. Tiež dala na svoj Twitter nejaké správy, ale tie sú už nenávratne preč, takže máme len preložené informácie od nejakého neznámeho zdroja. Podľa týchto informácií sa Olga s Kitom zoznámili v Luxemburgu, kde ju oslovil Kitov agent a požiadal ju, či si s Kitom vyjde. Súhlasila a Kit ju vraj zahrnul darmi, vybavil jej kreditku a sľubil, že ju predstaví vplyvným ľuďom. Ťahali to vraj spolu mesiac, tesne predtým, ako sa Kit zosobášil s Rose a Olga bola sklamaná. Aj z toho, že Kit bol vraj vždy opitý alebo sfetovaný, nikdy si nepamätal nič, o čom sa bavili a stále opakoval rovnaké otázky. Vraj dostala čo chcela a je šťastná, že to skončilo, lebo nikdy nechcela randiť s celebritným feťákom. Kitov hovorca dnes vyhlásil, že všetky uvedené informácie sú nepravdivé, Kit v Luxemburgu nikdy nebol a nikdy nestretol Olgu Vlasovu. Tak čo, aj vy si myslíte, že sú to len bludy nejakej psychicky narušenej Rusky?

 

„Čo sú to za fotky, ty hajzel?!“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk