Vrahyňa Sarah Jessica Parker

pridal kara 25.11.2018 o 20:07


Plánovala pochovať pána Božského.

Sex v meste som videla niekoľkokrát, ale nemôžem povedať, že som tento seriál niekedy nejako prežívala. Skôr naopak – všetky postavy asi okrem Aidana a Stevea ma rozčuľovali. Napriek tomu som si ale poťukala po čele, keď som sa dočítala, aké plány mali pre tretí film. Šesť sérií a dva filmy o obrovskej láske Carrie a pána Božského a nakoniec ho zabijú v prvých minútach tretieho filmu? Áno, čítate dobre, toto je podľa Sarah Jessicy Parker ten krásny a dojemný príbeh, ktorý ju mrzelo, že fanúšikovia neuvidia.

Žurnalista James Andrew Miller odhalil tento týždeň vo svojom podcaste, ktorý venoval celý Sexu v meste a rozhovorom s hercami (okrem Kim Cattrall), že čítal scenár na tretí film. Hneď na začiatku by sme videli Johna, ako dostane v sprche infarkt a zomrie. Zvyšok filmu by sa točil okolo toho, ako sa s tým Carrie vyrovná, a okolo jej kamarátstva s Mirandou, Charlotte a Samanthou. Nuž, ja si stále stojím za svojím – som rada, že z týchto plánov zišlo…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk