Jason Statham nakupuje závesy

pridal kara 25.11.2018 o 19:38


Ako poriadna žienka domáca.

O Rosie Huntington-Whiteley a Jasonovi Stathamovi sa tak málo píše, že až občas zabúdam na to, že sú ešte stále spolu. Ich spoločné fotky sú ešte ojedinelejšie a preto je príjemné vidieť, že vedľa seba nekráčajú s odutými ksichtami ako Irina a Bradley, ale naopak sa spolu usmievajú a dotýkajú sa. Dotýkal sa hlavne Jason a tak ochranársky chlapsky, čo mi pripadá sexy.

Takto spoločne sa vybrali v týždni do predajne Rose Uniacke v Londýne, kde údajne strávili niekoľko hodín. Ide o predajňu s dizajnovým nábytkom a látkami, no najviac času strávili pri látkach. Priznávam, neviem či si vyberali závesy alebo látku na čalúnenie, ale Jason mi je ešte o to sympatickejší, že sa do vyberania látok tak vložil, keďže väčšina chlapov takéto aktivity s radosťou prenecháva iba svojim nežnejším polovičkám. Väčšinou neverím, že to celebritným párikom vydrží, ale týmto dvom to verím. Alebo aspoň dúfam.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk