Čierna Čína chce byť biela

pridal kara 26.11.2018 o 20:39


Robí reklamu bieliacemu krému.

To, že si celebrity privyrábajú kadejakými stupídnymi reklamami, vieme už dávno. Ale naša milovaná Blek Šajna to dokázala pozdvihnúť na novú úroveň. Zrejme sa jej už prestalo páčiť svoje umelecké meno a rozhodla sa, že chce byť biela. Paradoxne sa v skutočnosti volá Angela White – žeby ju k tomu inšpirovalo jej skutočné priezvisko? Netuším, každopádne sa na svet najnovšie usmieva z reklamy na bieliaci krém Whitenicious X Blac Chyna Diamond Illuminating & Lightening Cream, na ktorý s veľkou radosťou prilepila svoje meno.

Jeden téglik tohto krému stojí 250 dolárov a je zdobený Swarowski kamienkami. Podľa infošiek TMZ ale Šajna tento krém nepoužíva, na spoluprácu kývla iba kvôli tomu, že jej dobre zaplatili. Šokujúce. Peniaze jej očividne chýbajú, keďže sa pred odletom do Nigérie, kde promovala krém, nechala potetovať a na zachytenie tejto parády si zavolala Daily Mail, za čo jej určite tiež celkom slušne zaplatili…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk