Ďalšia svadba na obzore?

pridal WonderWoman 28.11.2018 o 22:59


Vraj áno.

Začínam mať pocit, že v Hollywoode nastal nejaký svadobný boom. Alebo skôr zásnubný boom. Najprv sa začalo šepkať o pripravovaných zásnubách Belly Hadid a The Weeknda, potom o Chrisovi Prattovi, ktorý sa vraj chystá požiadať o ruku Katherine Schwarzenegger a teraz tú máme informáciu o Katie Holmes a Jamiem Foxxovi.

Začiatkom mesiaca to chvíľu vďaka snubáku na ruke Katie vyzeralo, že už ju Jamie požiadal o ruku. Jej hovorca nás však schladil vyhlásením, že je to len filmová rekvizita. Najnovšie však blízky zdroj pre RadarOnline vyhlásil, že sa chystajú zobrať v Paríži. Je to vraj mesto, kde sa po dlhých rokoch skrývania rozhodli vyjsť spolu na verejnosť. Katie ho po tom, čo spolu tajne randia od roku 2013 presvedčila, aby sa usadili a teraz sú obaja pripravení vojsť do zväzku manželského. Vraj na neho dlho čakala a teraz presne vie kde a kedy si ho chce vziať a sníva o zimnej svadbe v meste lásky. Tak čo myslíte, sú to len výmysly, alebo sa naozaj títo dvaja vezmú a malá Suri tak získa oficiálne nového ocka? Myslím si, že hocikto by bol lepší, ako Tom Cruise…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk