Riri s bývalým na večeri

pridal WonderWoman 28.11.2018 o 22:58


S bývalým??

Vy ste vedeli, že Rihanna a jej milionársky frajer Hassan Jameel sa rozišli? Viete niekto aj kedy? Lebo mňa táto informácia akosi obišla a tak som pozerala ako puk keď som zistila, že Hassan už je označovaný za jej bývalého frajera.

Je pravda, že v lete sa špekulovalo o tom, že ho Riri pustila k vode, ale vzápätí sme ich mohli vidieť opäť spolu na dovolenke, takže som mala za to, že je to všetko urovnané. Ich vtedajšia hádka ale mohla smerovať k rozchodu a mňa len hnevá, že nebol oficiálny. Takéto veci predsa potrebujeme vedieť. Každopádne, ktovie, ako to s nimi momentálne je, keďže v utorok si spolu vyrazili na večeruv Santa Monice. Ignácovi sa ich síce nepodarilo spolu nafotiť, namiesto toho cvakol Riri a Hassanovho bodyguarda, ale odporozoroval, že vošli zadným vchodom do privátneho salónika a stopol, že spolu strávili 3 hodiny. Ako potom ich večer pokračoval sa mu už zistiť nepodarilo. Nepoužiteľný Ignác!

 

Jedna z mála fotiek keď boli spolu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk