Amber Heard na titulke

pridal WonderWoman 30.11.2018 o 8:45


Magazínu Glamour.

Keďže momentálne prišiel do kín film Aquaman, v ktorom hrá aj Amber, je jej všade akosi veľa. Buď sa promenáduje v kúpacej čiapke na premiére, alebo na nás pozerá z titulky januárového vydania magazínu Glamour. A ako inak, poskytla preň aj rozhovor, v ktorom sa vrátila k témam domáceho násilia, sexuality a aktivizmu.

Priznám sa však, že na tie jej pseudo – intelektuálne žvásty nemám silu. Je strašne vidieť, ako sa Amber nasilu snaží znieť inteligentne a preklad by vyznieval ako cez google translator. Tak krkolomné vety Amber skladá. Jediné, čo dokázala povedať zjednodušene, bola dokola sa opakujúca nerovnoprávnosť mužov a žien v showbiznise. Rozhorčila sa nad tým, že ženy dostávajú zaplatené menej ako muži a pritom strávia na pľaci viac času kvôli make upu a vlasom. Áno, Amber, život nie je fér. Netreba o tom len tliachať, treba to riešiť s kompetentnými, keď už. Možno potom nebudeš mať také kruhy pod očami.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk