A už sú svoji

pridal WonderWoman 1.12.2018 o 22:53


Nick a Priyanka sa vzali.

Presne ako avizovali už minulý týždeň, Nick Jonas a Priyanka Chopra sa dnes vzali. Niekto plánuje svadbu rok, týmto dvom sa to podarilo naplánovať a zrealizovať za 4 mesiace. V júli sa totiž zasnúbili a to po dvoch mesiacoch randenia. Musím sa však priznať, že hoci som to celé považovala len za PR vzťah, začínam si myslieť, že možno to medzi nimi je naozaj skutočné. Museli by byť strašne zvrátení nielen oni dvaja, ale aj obe ich početné rodiny, ktoré sú na tom všetkom účastné.

Svadba sa konala v Priyankinej rodnej Indii, v nádhernom paláci Umaid Bhawan. Dnes mali kresťanský obrad, ktorý viedol Nickov otec a zajtra budú pokračovať hinduistickým, aby si uctili rozdielne tradície oboch rodín. Zatiaľ máme len pár fotiek, o ktoré sa podelil Nick na svojom Instagrame, keďže hostia mali prísny zákaz fotiť a počas obradu nemohli mať ani mobilné telefóny. Som však už zvedavá na zajtrajší obrad, keďže Nick by mal prísť na koni, oblečený ako kráľ v turbane a s mečom. To teda bude podívaná.

 

Novomanželia

Tu sa svadba konala

Nechýbal ani ohňostroj







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk