Môže za to trojka?

pridal WonderWoman 7.12.2018 o 22:40


To veru môže byť dôvod na rozvod.

Viete, ako som pred dvoma dňami tvrdila, že rozvod Cardi B a Offseta bude ešte pekne špinavý? Nemýlila som sa, špina už sa začína sypať. Ako inak – na Offsetovu hlavu.

Prevalilo sa totiž, že v júni, krátko predtým, ako Cardi porodila Offsetovi dieťa číslo 4 – malú Kulture, si tento vzorný manžel a otec dohadoval cez smsky trojku. Písal slečne menom Summer Bunni, ktorá vyzerá ako kríženec Blac Chyny a Nicky Minaj, aby mu dohodla trojku s ňou a nejakou speváčkou menom Cuban. No a na kríženca Summer teraz doľahli výčitky a rozhodla sa verejne v instagramovom videu ospravedlniť za to, že asi rozbila jedno manželstvo. „Cítim sa zahanbene. Toto nikdy nebol mlj zámer a nechcela som rozbiť šťastný domov. Nevedela som, ako vážne bolo toto manželstvo. S Cardi som nerozprávala, ale chcem, aby vedela, že som veľmi úprimný človek a nie som tu na to, aby som rozbila rodinu a je mi veľmi ľúto, že sa toto deje. Len dúfam, že to dokáže prekonať. Že sa dokáže sústrediť na svoju lásku k Offsetovi.“ Aké dojemné ospravedlnenie, no nie?

 

 

Krásné dieťa hlúpych rodičov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk