Ó, šaty

pridal Lilinka 13.12.2018 o 20:54


Utkané z jahodovej peny.

Notoricky známa pesnička od Mariky Gombitovej, mi napadla pri pohľade na cukríkovo ružové šaty, ktoré si dala Jennifer Lopez na premiéru svojho nového filmu Second Act v New Yorku.

Šaty to neboli len ružové ale aj poriadne objemné a nariasené. To v kombinácii s krikľavou farbou zaručilo, že Jennifer bola hlavnou hviezdou celej akcie. Ako keby ňou nebola bývala aj bez nich. Veď vyzerá super.

Malo to však aj svoje mínusy. Jennifer občas nevedela obrovské šaty upratať a vďaka nim sa jej drahý frajer Alex Rodriguez, ledva zmestil do limuzíny spolu s ňou. Našťastie sa pomestili a Jennifer dokonca ani nikde nehodila papulňáka.

Čo sa filmu týka, je to romantická komédia o modernej popoluške – Jennifer, ktorá sa vďaka falošnému životopisu a identite,   zo supermarketu dostane na vysnívanú pozíciu.

Film vyzerá byť fajn, určite by som si ho pozrela. Bude to taká oddychovka. Spolu s Jennifer si tam zahrali aj Milo Ventimiglia z Gilmoriek a Vanessa Hudgens.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk