Jennifer Aniston je mama

pridal kara 14.12.2018 o 5:56


Aspoň vo filme.

Aj keď sa Jennifer z mne nepochopiteľných dôvodov stále tvári, že aj tesne pred dovŕšením päťdesiatky nie je vylúčené, že sa stane mamou, osobne tomu veľké šance nedávam. Síce sme tu nedávno mali Janet Jackson a Brigitte Nielsen, ale asi sa zhodneme, že to je skôr výnimka než pravidlo. A domnievam sa, že keby bola otvorená adopcii, už by mala dieťa dávno adoptované. Vyzerá to teda skôr tak, že sa mamou nestane, ale túto úlohu si vyskúšala aspoň vo svojom najnovšom filme – Dumplin´.

Jen sa vykašľala na veľké filmové štúdiá a svoj najnovší film natočila pre Netflix. Hrá v ňom zostarnutú bývalú kráľovnú krásy, ktorá má bacuľatú dcéru. Tá vždy trpí, keď sa blíži čas ďalších súťaží krásy, po ktorých jej mama stále behá, a tak sa na protest na jednu takúto súťaž krásy prihlási, čím údajne spraví v ich malom mestečku v štáte Texas totálnu revolúciu. Zápletka síce trocha trápna, ale trailer vyzerá celkom vtipne. Tuším si to aj pozriem. Čo vy?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk