Vezmi ma späť, Cardi

pridal WonderWoman 16.12.2018 o 22:59


Offset prosí Cardi o druhú šancu.

Rozvodová kauza Cardi B a jej neverníka Offseta má zaujímavé pokračovanie. Nemyslím to nijak škodoradostne, ale vážne ma baví sledovať vývoj celej situácie. Začiatkom decembra Cardi na svojom Instagrame vyhlásila, že s Offsetom už nie sú spolu a budú sa rozvádzať. O dva dni na to sa prevalilo, že Offset si dohadoval trojku tesne predtým, ako mu Cardi porodila dieťa. A teraz sa neverník začal kajať a prosí Cardi o odpustenie.

Najskôr pridal v piatok na svoj Instagram video, v ktorom prosí Cardi, aby mu odpustila a že jediné, čo si želá na narodeniny je, aby dostal späť svoju ženu. Uvedomuje si, že ju zahanbil a zosmiešnil a že jej zlomil srdce, porušil sľub a bol sebecký manžel. Video však nestačilo a tak na druhý deň vtrhol na jej koncert s bannerom „vezmi ma späť“. Povedal, že sa jej chcel ospravedlniť aj osobne, pred celým svetom a že urobí všetko preto, aby jej dokázal svoju lásku. Cardi sa tvárila znechutene, ale neskôr sa ho v ďalšom videu zastala, keďže ľudia na internete sa do neho pustili a ona ho stále považuje za rodinu a otca svojho dieťaťa. Niečo mi hovorí, že mu to nakoniec odpustí a vráti sa k nemu.

 



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk