Vieme, čo si želá Mickey Rourke na Vianoce

pridal Lilinka 17.12.2018 o 17:51


Predsa vedro botoxu.

K tomu jednu veľkú injekčnú striekačku, nejaký ten plát extra kože a zošívačku. Som si takmer istá, že toto svoje prianie napísal na papier, z ktorého si šnupol lajnu hop-šup prášku, ktorý mu už jeho stokrát prerábaný a zjazvený nos ani nedokáže rozožrať, a poslal to tlstému pánovi v Červenom, niekde na Severný pól.

Hoci po novom je už Santa vyšportovaný zdravo žijúci hipster. Minimálne vo filme The Christmas Chronicles s Kurtom Russelom v hlavnej úlohe. Film vrelo odporúčam, má nábeh stať sa novým každoročným vianočným filmom.

Ale k veci. Bystré očko nášho verného paparazza Ignáca zočilo Mickeyho na párty v Californii. Pre dobro všetkých nás na fotkách nezaostroval. Napriek tomu možno vidieť, že ľavá polka Mickeyho tváre si žije vlastným životom.

Určite mu po nociach šepká niečo ako: „Viac botoxsssu, môj pane. Daj mi viáááácsss!„(čítaj Harry Potterovským hadím hlasom). Jeho o polovicu mladšej frajerke Anastassiji Makarenko to však nevadilo a veselo sa chechtala. Však ona sa raz dochechtá, keď bude rok 7600 a Mickeyho telo bude stále vyzerať rovnako ako teraz.

Keby ste náhodou váhali, či pretrpieť Sám doma s novým slovenským dabingom, toto môže byť vaša záchrana.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk