Čo dva týždne dali

pridal kara 3.1.2017 o 21:22


0

Čo zaujímavé priniesli posledné týždne roka 2016?

Ako sme vás už informovali na našom facebooku, herecká legenda Debbie Reynolds nezvládla smrť svojej dcéry Carrie Fisher a zomrela na porážku necelý deň po jej smrti. RIP

6-42

V polovičke decembra zomrel aj otec Robina Thickea – Alan Thicke. Slávny herec zomrel v 69 rokoch na infarkt. RIP

robin-alan-thicke-inline

Deň pred koncom roka 2016 zomrel aj tatko Tary Reid – Thomas Reid. Tara túto smutnú správu oznámila na svojom instagrame. RIP

capture

V decembri prišiel o maminku aj Louis Tomlinson z One Direction. Jeho mama Johannah zomrela vo veku 42 rokov na leukémiu. RIP

2b4078b800000578-0-image-m-43_1439236168600

Chris Pratt je štedrý chlapík. Ešte počas natáčania Jurského sveta prišiel o svojho otca, ktorý zomrel po dlhom boji so sklerózou multiplex. Centrum Dan Pratt Memorial Teen Center, ktoré bolo postavené na jeho počesť, dostalo pred Vianocami štedrý dar – Chris im daroval pol milióna dolárov.

rs_1024x759-161223091504-1024-chris-pratt-boys-girls-club-j2r-122316

Ignácovi sa podarilo načapať cez víkend Milu a Ashtona počas nákupu potravín. A nejakým zázrakom sa stalo, že malý nemá cez celú hlavu cenzúru. A nejakým ďalším zázrakom sa stalo aj to, že malý Dimitri vyzerá ako ročné dieťa, nie ako mesačné.

3tnh-mila_kunis_a_ashton_kutcher_konecne_ukazali_synceka_to_je_ale_vlasac

egpi-profimedia_0309753172_jpg

Tori Spelling prezradila pohlavie bábätka, ktoré momentálne nosí v bruchu. Bude to chlapček.

3b84189600000578-4048198-image-a-1_1482154671626

Frajer Khloé Kardashian – Tristan Thompson – sa teší z bábätka. Ale nie z bábätka, ktoré by mal s ňou. Jeho bývalá frajerka Jordan Craig, ktorá kedysi chodila aj s Tygom, mu porodila syna.

cov-29

47 ročná Ellen Pompeo sa tiež teší z nového synčeka. S manželom Chrisom privítali tretieho potomka,  Eliho Christophera Iveryho, rovnako ako ich druhú dcérku – vynosila im ho náhradná mama.

ellen-pompeo2

Dcéra Susan Sarandon – Eva Amurri Martino, má smolu na pestúnky. Minulý rok v marci na svojej webovej stránke priznala, že musela jednu vyhodiť, pretože jej klamala v závažných veciach. Jej nástupkyňa sa zase snažila zbaliť jej muža cez smsky. A pred pár dňami priznala v ďalšom článku, že len pár dní po Vďakyvzdaní jej „nočná“ pestúnka zaspala s jej pár týždňovým synom na rukách, čo spôsobilo, že chlapček spadol na zem a rozbil si lebku. Eva priznala, že teraz trpí posttraumatickou stresovou poruchou a popôrodnou depresiou, čo mala spôsobiť táto stresujúca udalosť. Len taký nápad – čo tak sa o svoje deti začať starať a neťahať si domov cudzích ľudí, ktorí klamú, zvádzajú manžela a púšťajú deti na zem? Hm? Nie? Tak teda nič.

31b68abc00000578-3470103-image-a-1_1456780979027

Dokonalá Mariah Carey si nevie priznať chybu, a preto jej hovorkyňa obvinila z jej otrasného vystúpenia asi všetkých okrem nej samotnej. Mariah tam vraj bola načas, nefungoval jej odposluch, vymenili jej ho, nefungoval ani ten, vymenili jej ho, nefungoval ani ďalší a vtedy jej povedali, že sa nemá báť a na pódiu všetko fungovať bude. Mariah teda vyšla na pódium, no odposluch nefungoval. Vybrala si ho z uší, či nebude hudbu počuť aj tak, no kvôli kriku a ozvene hudby od okolitých budov nepočula nič, iba hluk. Považujú to za sabotáž, ktorou si chceli organizátori zaručiť vyššiu sledovanosť, a žiadajú ospravedlnenie. Aha, no dobre teda, vysvetlí mi niekto, ako je teda možné, že všetci tanečníci vedeli tancovať do rytmu a fanúšikovia spievať slová piesní spolu s hudbou, keď ju údajne nebolo počuť? Hm? Nie? Tak teda nič.

0-450x285

Halle Berry a Olivier Martinez sú oficiálne rozvedení. Podľa TMZ sa dohodli na spoločnej starostlivosti o ich trojročného syna Macea.

rs_560x415-130710102155-1024-halleb-olivier3-mh-071013

Bella Thorne je opäť sama. Uvidíme, ako dlho jej to vydrží tentokrát. Len pár dní po zverejnení jej zaľúbených fotiek s Charliem Puthom vyšiel jej rozhovor pre nejaký magazín, v ktorom rozprávala o svojom predošlom frajerovi Tylerovi. Charliemu nedošlo, že rozhovor bol robený vopred, a na twitteri sa Tylerovi verejne ospravedlnil a s Bellou to ukončil. Bella na twitteri neskôr vysvetlila, že rozhovor bol robený už strašne dávno, s Tylerom sú rozídení už dávno (dokonca až dva týždne!) a že ak si Charlie niečím nebol istý, mal napísať jej a nie to hodiť na twitter.

cov2-2

Ashley Greene sa zasnúbila s Paul Khoury, s ktorým tvorí pár od roku 2013. Video zo zásnub zverejnila na svojom instagrame.

3bb5979700000578-4077788-image-m-114_1483158372874

Azaelia Banks je čistá psychopatka, ale to už vieme nejaký ten piatok. Po jej nedávnej potýčke s Russellom Croweom, ktorý nebude z ničoho obvinený, pretože jeho reakcia bola podľa polície oprávnená, zas šokovala. Zverejnila niekoľko videí, v ktorých sa snaží vyčistiť podlahu v šatníku svojho bytu. Okrem toho, že si na mašinku zabudla dať šmirgeľ, ma zaskočil skôr dôvod, pre ktorý musela tento šatník čistiť. Azaelia je totiž presvedčená o tom, že je čarodejnica, a tak 3 roky popravovala sliepky vo svojom prenajatom byte v šatníku ako obetu. A nečistila to. Na stenách krv, na zemi zaschnuté zvyšky sliepok a perie. No na dogrcanie. Vegánka Sia na to zareagovala na twitteri s tým, že so zvieratami by sa takto zaobchádzať nemalo, čo sa Azaelii nepáčilo a nazvala ju nechutnou bielou ženou, ktorá má tvár ako omietku, a tak podobne. Psychopatka a ešte aj rasistka. Výborná kombinácia.

Kim je späť na sociálnych sieťach a dokonca aj na jej webe, kam od jej lúpeže v Paríži prispievali len jej blízki priatelia a rodina. Dnes tam zavesila video, na ktorom sú zachytené jej momenty s Karčim a ich deťmi.

Premiéra Beauty and the Beast sa blíži, a tak zverejnili ochutnávku Emminho spevu vo filme.

Okrem Emmy Watson začal spievať aj synáčik Beckhamovcov – Cruz. Prečo nie, veď keď zdelil také nadanie po svojej mame, že? Hm? Nie? Tak teda nič. Ale nie, však zlaté decko, akurát neviem, či je svet pripravený mať druhého Justina Biebera.

Gaga zverejnila klip k jej úžasnej pesničke Million Reasons.

Nový klip má aj Fergie. Jeho natáčanie sme videli ešte v novembri.

Pred Vianocami sa v Carpool Karaoke s Jamesom Cordenom konečne objavil aj Bruno Mars.

A ešte si dajme aj posledný výkrik Vianoc – All I Want for Christmas z Carpool Karaoke.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk